Gilla Skogsbärsfröjd på Facebook

Köpvillkor

Välkommen till Skogsbärsfröjds Webbutik

I Skogsbärsfröjds webbutik är det enkelt och säkert att handla. Du har 14 dagars öppet köp, och har flera valmöjligheter på hur du kan betala din beställning. Om du handlar för mer än 750 kr blir din leverans fraktfri, då bjuder vi dig på fraktkostnaden. Nedan ser du våra fullständiga köpvillkor.

Priser
Alla priser inkluderar svensk mervärdesskatt (12% på livsmedel).

Orderbekräftelse
När din beställning är genomförd kommer du att få en orderbekräftelse till din e-post adress. Det är därför viktigt att du anger rätt e-post adress. En godkänd beställning är bindande, vill du ändra eller ta bort din beställning så skall du så fort som möjligt höra av dig till oss via e-post eller telefon.

Öppet köp
Vi erbjuder 14 dagars öppet köp vid oanvänd vara med obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Transportskador på grund av dåligt emballage debiteras dig som kund. När vi mottagit paketet i retur återbetalar vi dina pengar. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig.

Returadressen är: Skogsbärsfröjd, Bäckvägen 6, 982 05 Puoltikasvaara

Frakt och Leverans
Om du handlar för mer än 750 kr i Skogsbärsfröjds webbutik får du dina varor hemskickade fraktfritt inom Sverige.

Leverans sker med DHL Sverige AB. Leveranstiden för DHL är ca 7-10 dagar, vi reserverar oss för eventuellt slutsålda varor. Beställningen levereras till ditt närmaste Servicepoint ombud av DHL:s totalt 1300 ombud. Där utgår en avisering via e-post eller sms, det är alltså viktigt att använda en fungerande mail-adress.


Fraktkostnad se nedan.
Vikt / fraktpris(inom Sverige):
0 – 7 kg 59 kr
7 – 20 kg 85 kr
20 – 25 kg 125 kr
25 – 40 kg 170 kr
40 – 50 kg 205 kr

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 300 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

Betalningsalternativ:
Förskottsbetalning 0 kr
Innebär att du betalar summan i förskott till Skogsbärsfröjds bankgiro: 872-6077
När vi fått in pengarna på kontot (tar ca 3 arbetsdagar innan vi ser dom) skickar vi din beställning.

Handla via Payson 10 kr
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Väljer du att betala på detta sätt tillkommer dock en avgift på 10 kr för att täcka våra administrativa kostnader.

Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Klarna Faktura - betala om 14 dagar 29 Kr
Ett bra alternativ för dig som tycker att det känns tryggare att betala efter att du fått hem din beställning. Skogsbärsfröjd har ett samarbete med Klarna som står för lösningen "Faktura - betala om 14 dagar" i vår webbutik. När du som kund klickar i betalsättet "Faktura - betala om 14 dagar" görs en intern och extern kreditkontroll av Klarna (efter kundens godkännande).

Faktura skickas tillsammans med varorna och fakturan ska vara betald inom 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift enligt Klarnas gällande taxa (f.n 50 kr), samt dröjsmålsränta med 8% samt referensräntan.

Klarna-konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp. När du som kund klickar i betalsättet "Klarna -konto" görs en intern och extern kreditkontroll av Klarna (efter kundens godkännande).

Väljer du att betala med Klarna-tjänsterna tillkommer en faktureringsavgift på 29 kr för att täcka våra administrativa kostnader.

Reklamation
Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en defekt vara så kontakta oss så fort som möjligt och beskriv vad felet är.

Säkerhet & Sekretess
Skogsbärsfröjd garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

Vi reserverar oss för skrivfel och tekniska fel på hemsidan.

Har du några frågor gällande dessa villkor är du välkommen att kontakta oss på info@skogsbarsfrojd.se

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

 

Skogsbärsfröjd AB | Bäckvägen 6 | SE-982 05 Puoltikasvaara | +46 73-038 20 11 | www.skogsbarsfrojd.se | info@skogsbarsfrojd.se | Design KE Webbdesign